De voordelen van een webinar

Wat zijn de voordelen van een online webinar?

  fa-check  Bereik over de hele wereld.
Iedereen met toegang tot internet kan uw webinar bekijken via pc of mobiel device, vanaf elke gewenste locatie zoals de eigen vertrouwde omgeving, via Wifi of 4G. Dit stelt u in staat stelt om doelgroepen over de hele wereld te bereiken.

  fa-check  Het onderwerp zelf werkt voor promotie
Een webinar geeft uw publiek een visuele indruk van uw merk. Maar ook het onderwerp zelf kan bijdragen aan het vergroten van merkbekendheid en de promotie van uw producten. Dit kan via de hard sell methode of door uw producten of diensten op een meer subtiele manier te promoten. 

  fa-check  Nieuwe contacten, uw mailbestand wordt vergroot.
Eigenlijk begint de conversie al bij de eerste aanmelding: bij elk webinar ontstaan er nieuwe contacten en groeit uw mailinglist. Zo kunt u een publiek opbouwen in de vorm van kijkers of zelfs nieuwe panelleden, die zelf ook weer hun eigen volgers hebben.

  fa-check  Geloofwaardigheid wordt gevestigd.
Webinars zijn dus uitermate effectief in het samenbrengen van mensen en hun perspectieven. U presenteert en deelt ideeën op een forum van gelijkgestemden, bouwt voort op hun ideeën en verruimt wellicht uw eigen standpunt. En iedereen kan een stem hebben in de conferentie. Zo brengt een webinar een evolutie van ideeën teweeg waarmee uw geloofwaardigheid gevestigd wordt.

  fa-check  Effectief voor trainings- en educatieve doeleinden.
Niet alleen zal een webinar het inzicht in uw producten of diensten vergroten en uw naamsbekendheid verhogen, het kan ook zeer effectief zijn voor trainings- en educatieve doeleinden. Webinar-streams kunnen How-To-video's bevatten in verschillende studiegebieden, met directe communicatie daar omheen of zelfs interactieve evaluaties.

  fa-check  Eenvoudig, snel, lage kosten.
Een webinar is uitermate eenvoudig op te zetten; op korte termijn en tegen lage kosten. Het uitvoeren van uw eigen webinar stelt u in staat uw ideeën te presenteren aan een groot publiek van potentiële leads die tot conversie leiden. Met het webinarplatform van NEP betekent het organiseren van webinars slechts een beperkte tijdsinvestering naast het bedienen van al uw andere marketingkanalen. 
 


NEP biedt de meest complete webinar-oplossing met vele flexibele marketingtools en statistieken, die u als bedrijf de gemakkelijkste manier biedt om een ​​succesvol webinar te houden.

Wilt u meer informatie over het houden van een online webinar met het webinarplatform van NEP? Vul hier het contactformulier in en wij nemen contact met u op.